20.12.2023.

Zabava na gondoli po ugledu na svetske planinske centre

Zlatiborska Gold gondola spremno dočekuje zimsku sezonu sa novim sadržajima i aktivnostima koje će ulepšati slobodno vreme svih generacija. Kako izgleda zimski dan na gondoli zainteresovalo je grupu najpopularnijih influensera u našoj zemlji. Vožnja najdužom gondolom na svetu je nesvakidašnji doživljaj, a pored ovog iskustva influenseri su želeli da probaju jestivi suvenir - branč u vazduhu i romantično putovanje.

Poznati gosti su bili impresionirani i prema njihovim rečima branč u vazduhu je najbolji način da se turista upozna sa zlatiborskim krajem jer objedinjuje pogled na bajkoviti planinski pejzaž i tradicionalne specijalitete koje prave lokalni proizvođači. Domaća pita, suvo meso, domaća rakija, sokovi i voda dočaravaju autentičnu zlatiborsku kuhinju, a poseban utisak ostavila je društvena odgovornost gondole koja promoviše domaće proizvode.

Romantično putovanje u kabini dekorisanoj ljubavnim motivima već je postala popularna ideja za prosidbe inspirišući mnoge da svoju ljubav pokažu na originalan način. Ova usluga je po oceni influensera dala novu dimenziju koja ih je inspirisala da naprave zanimljiv materijal za društvene mreže.

Na vrhu Tornik dočekao ih je planinski ugođaj u rangu svetskih turističkih centara. „Wine and art“ je jedna od omiljenih aktivnosti savremenih turista jer objedinjuje kreativnost, boravak u prirodi i hedonizam. Poznati gosti, uz najlepši pogled sa Zlatibora i vođstvo akademskog slikara, su pokazali kreativnost i maštovitost, a inspiriacije nije manjkalo. Boravak u bajkovitom planinskom ambijentu, slikarske boje i topli napici iz Gondola bara su jedan od najboljih načina da gosti na Zlatiboru naprave najlepše uspomene, zaključak je posetilaca koji su imali priliku da prvi isprobaju najnovije sadržaje na Gold gondoli. Ova vrtsa zabave biće na raspolaganju posetiocima gondole tokom zime.

Njihovo uživanje na najvižem vrhu Zlatibora ulepšali su hitovi strane i domaće pop muzike uz kuvano vino i rakiju. Dnevna žurka začinila je zimski dan magijom provoda na lokaciji koja do sada nije bila poznata po ovoj vrsti zabave. Prvi put od ove sezone posetioci će na krajnjoj stanici gondole moći da dožive atmosferu kao u evropskim planinskim centrima. Novi kafić na Torniku nudi dodatni komfor ljubiteljima provoda, prirode i ukusnih napitaka.

Raspored zabavnih aktivnosti na Gold gondoli:

Ponedeljak - Sportski dan

Ponedeljak je dan za ljubitelje sporta koji imaju priliku da nauče nordijsko skijanje tokom besplatnih časova na međustanici, a na raspolaganju će biti i poligoni sa preprekama.

Utorak - Zlatiborska čajanka

Čajanke na Torniku utorkom su pravi zimski ugođaj na planini uz tople napitke i ponudu u Gondola baru od 50 odsto popusta.

Sreda - Zimske radosti

Igre na snegu, pravljenje Sneška Belića, klizanje, dečije radionice i potraga za Zlatnom šišarkom obradovaće najmlađe posetioce gondole svake srede tokom zimskog rapusta.

Četvrtak - Četkica i čašica/Snežni lonac

Umetnost će obojiti četvrtak kada je prilika da pokažete vaše slikarske talente. Tog dana na programu će biti priprema i degsutacija najpoznatijih zlatibroskih specijaliteta na istoj lokaciji.

Petak (subota) - Žurka na vrhu

Od petka, 29. decembra, počinju dnevne žurke na Torniku koje će se održavati petkom i subotom ispred Gondola bara.

Želite li da budete u toku ?