Udahni novu energiju
9000m dužina trase
1496m najviša tačka
1000/h maks. putnika
6m/s maks. brzina
O nama

Najduža gondola na svetu

Udahni novu energiju

Devet kilometara najmodernije vazdušne trase zlatiborske gondole povezuje centar Zlatibora sa ski centrom Tornik, preko Ribničkog jezera na kojem se nalazi međustanica. Gondola trenutno ima kapacitet 800 putnika po satu u 72 zasebne kabine sa po 10 mesta. Maksimalan kapacitet gondole je 90 kabina i 1000 putnika/h. Vožnja Gondolom pružiće impresivnih 25 minuta sa neverovatnim pogledom na živopisne pejzaže Zlatibora.

Vesti
Zlatibor
Događaji
Prvi BOR letnji festival uskoro na Zlatiboru – dvodnevna manifestacija muzike, gastronomije i porodične zabave
Najnoviji hotel u Srbiji sa pet zvezdica, BOR Hotel by Karisma, u saradnji sa Turističkom organizacijom Zlatibor, ovog juna organizuje prvi BOR letnji festival. Reč je o dvodnevnoj manifestaciji muzike, gastronomije i porodične zabave koja će da se održi u prelepom ambijentu BOR Hotela by Karisma, 21. i 22. juna na Zlatiboru. Ulaz je 2000,00rsd i otvoren za sve posetioce koji će imati jedinstvenu priliku da uživaju u bogatom programu na početku letnje sezone na najlepšoj planini u Srbiji.
21. Jun 24 - 22. Jun 24
Xross Hard Enduro 2024
Poznati svetski šampionat Xross Hard Enduro i ove godine gostuje na najposećenijoj srpskoj planini. Na reliju će učestvovati veliki broj učesnika iz različitih zemalja sa svih kontinenata u periodu od 19.06. do 22.06.2024. godine. Oni će imati priliku da testiraju svoju izdržljivost kao i izdržljivost svojih motora na Zlatiboru, Tari i Mokroj Gori. Podsećamo da je ovaj svetski šampionat u motociklizmu deo najjačeg svetskog takmičenja za hard enduro motocikle.
18. Jun 24 - 22. Jun 24

Aktuelna ponuda

Provozaj se najdužom panoramskom gondolom na svetu i uživaj u nepreglednim visoravnima najlepše srpske planine.


Foto
Budite u toku
Želite li da budete u toku ?