25.03.2024.

Gondola je omiljena zdrava navika

Svaki dan je dan žena, slogan je kojim Gold gondola obeležava mart kao mesec posvećen ženama. Zdravi stilovi života i razvoj savremenog koncepta boravka u prirodi se nastavljaju i tokom ove godine čime pokazujemo da je gondola zaista postala zdrava navika. To su vrednosti na koje su naši posetioci navikli, a mi se trudimo da im uvek pružimo sadržaje posle kojih će se osećati bolje.

Savremeni način života je postao ubrzan i ne ostavlja mnogo prostora za slobodne aktivnosti naročito ženama koje su, pored posla, opterećene porodičnim obavezama. Želeli smo da iskoristimo naše potencijale kao turistička atrakcija i obezbedimo fitnes trening na otvorenom kome može da se pridruži svaki putnik na gondoli.

Ove subote, na međustanici kod Ribničkog jezera, održan je fitnes trening uz profesionalne instrukcije Marijane Kutlešić iz Trening centra. Reč je o programu vežbi koje se izvode samo uz pomoć sopstvenog tela, a njihov uticaj je i više nego blagotvoran. Pre svega, učesnici su imali priliku da se rekreiraju u ambijentu okruženom borovinom uz pogled na najlepši planinski pejzaž što već ima opuštajući efekat na psihu. Fitnes vežbe i vežbe istezanja dovode do poboljšanja opšteg stanja organizma kroz rad na pokretljivosti zglobova, ramenog pojasa, karlice, kukova, kolena i skočnog zgloba. Pošto se vežbe mogu raditi bez dodatnih rekvizita pogodne su i za praktikovanje u kućnim uslovima, a može se dodavati i manje opterećenje po želji.

Inspirisani prirodom i zdravljem ove godine planiramo da ovakav vid sportskih aktivnosti i rekreacije bude sve češći na trasi Gold gondole koja teži da razvije novi koncept boravka u prirodi prilagođenog modernim potrebama. Pored turističke delatnosti, mi smo svesni našeg uticaja i zato kao društveno odgovorno preduzeće uvek šaljemo konstruktivne poruke. Cilj nam je da kroz poslovanje promovišemo zdrave navike, pravilnu ishranu, tehnike opuštanja i kulturu uravnoteženog stila života. Utisci naših posetilaca pokazuju da smo pronašli pravi odgovor na njihove potrebe i što je još važnije oni se vraćaju gondoli kao zdravoj navici.

Želite li da budete u toku ?