22.12.2022.

Gold gondola primer održivog turističkog proizvoda (foto vest)

Regionalna razvojna agencija Zlatibor organizovala je za rukovodioce lokalnih samouprava sa područja Šumadije i Pomoravlja studijsku posetu opštinama Zlatiborskog okruga u koju su uključene i prezentacije turističkih proizvoda u Inovacionom biznis centru Zlatibor.

Direktorka JP „Gold gondola Zlatibor“, Bojana Božanić, za učesnike studijske posete, održala je prezentaciju na temu „Od lakomice do gondole“ upoznajući ih sa uspesima i konceptom poslovanja najduže gondole na svetu, kao i planovima za dalji razvoj brenda Gold gondola. Bila je to prilika da se JP „Gold gondola Zlatibor“ predstavi kao jedan od primera najboljih praksi u domenu razvoja održivog turističkog proizvoda i brendiranja destinacije Zapadna Srbija.

Studijska poseta je deo projekta koji realizuje Regionalna agencija za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja pod nazivom „Razvoj regionalne turističke ponude Šumadije i Pomoravlje” finansiranog od strane Projekta „#EUzaTebe - za kulturno nasleđe i turizam“ koji finansiraju Evropska unija i Vlada Savezne Republike Nemačke, a sprovodi Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju GIZ.

Želite li da budete u toku ?