16.12.2021.

Gold gondola dobitnik nagrade "Turistički cvet"

   Gold gondola je ovogodišnji dobitnik prestižne nagrade “Turistički cvet” u kategoriji “Organizacija ili pojedinac za doprinos unapredjivanju turizma i podizanju kvaliteta turističkih usluga”. Ova nagrada se svake godine dodeljuje od strane Turističke organizacija Srbije za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga, kao i za doprinos razvoju, unapređivanju i promociji turizma.

Gold gondola kao trenutno možda i najveća turistička atrakcija u Srbiji koja je tokom svoje prve godine rada izazvala nezapamćeno interesovanje i u izuzetno teškoj godini u turizmu uopšte, obeleženoj restriktivnim epidemiološkim merama, beležila ogromnu posećenost i za godinu dana prevezla preko 200.000 putnika. Svojom ogromnom popularnošću, za jako kratko vreme postala je turistički zamajac ne samo Zlatibora već, u najmanju ruku, celog regiona.

 U ime JP “Gold gondola Zlatibor”, na svečanoj ceremoniji, nagradu su danas primili direktorka Bojana Božanić i izvršni direktor Milomir Tucović. Nagradu je uručila direktorka Turističke organizacija Srbije Marija Labović.

Želite li da budete u toku ?