Romantično putovanje

Novo iskustvo na Gold gondoli – romantično putovanje

 

Inspirisana ljubavlju, zlatiborska Gold gondola uvrstila je u stalnu ponudu romantično putovanje. Posetioci će, u posebno dekorisanoj kabini, moći da provedu lepe i nezaboravne trenutke putujući iznad zlatiborskih pejzaža uz šampanjac i slatke zalogaje, a kao uspomenu dobijaju suvenir. Ova usluga će biti u stalnoj ponudi Gold gondole tokom cele godine.

Romantično putovanje počinje od 14. februara, a o raspoloživosti kabina možete se informisati na linku za rezervaciju, direktno na prodajnom mestu ili na telefone +381 64 870 21 80 i +381 31 3833 833. Kabine za romantično putovanje su dostupne od 11 do 14 časova, na svakih 15 minuta, uz cenu zakupa od 12 500 dinara.

 

Korisne informacije: Dolazak na početnu stanicu mora biti bar 10 minuta pre rezervisanog termina, gde će putnici sačekati svoju posebno označenu kabinu. Potrebno je da se po dolasku javite na našem prodajnom mestu gde ćete dobiti uputstva za dalje korake. Romantična vožnja kreće sa početne stanice i traje sat vremena. Ukoliko putnici odluče da izađu na vrhu Tornik, garantujemo povratak zasebnom kabinom bez čekanja, ne istom kojom su došli.

Uslovi rezervacije:

·       rezervaciju romantične kabine moguće je izvršiti najkasnije do 15h prethodnog dana.

·       potrebno je popuniti formular sa osnovnim ličnim podacima i vremenom vožnje;

·       odabrano vreme može se naknadno menjati telefonskim putem u toku dana;

·       rezervacija je potvrđena nakon uplaćenog iznosa na prodajnom mestu Gold gondole ili uz priloženu potvrdu o izvršenoj uplati (uplatnicom / e-bankingom) tekućeg dana.