Branč

Branč u vazduhu je nesvakidašnji obrok koji će vas očarati svojim ukusnim zalogajima tradicionalnih zlatiborskih proizvoda, kao što su pršuta, štapići sa slaninom, punomasni tvrdi sir sa Zlatibora pravljen na tradicionalan način i domaća pita. U ovom posebnom obroku i jedinstvenoj atmosferi vožnje najdužom gondolom na svetu - Gold gondolom - možete uživati tokom cele godine.

Rezervacije za branč u vazduhu se mogu izvršiti online ili na prodajnom mestu Gold gondole. Obrok se služi u posebno obeleženim kabinama u terminima od 11 do 14 časova, na svakih 15 minuta. O raspoloživosti kabina, možete se informisati na linku za rezervaciju, direktno na prodajnom mestu ili na telefone +381 64 870 21 80 i +381 31 3833 833.

Branč 2 je namenjen za grupe od 2 do maksimalno 4 osobe po kabini, a branč 3 i 4 za najviše 6 osoba. Jedan branč plato se sastoji od kombanicije tradicionalnih zlatiborskih zalogaja - domaće pršute, slanine, kajmaka, sira, domaće pite pripremljene tog dana na tradicionalni način. Od napitaka spremili smo vam domaći sok, rakiju, vodu i kafu.

Korisne informacije: Dolazak na početnu stanicu mora biti bar 10 minuta pre rezervisanog termina, gde će putnici sačekati svoju posebno označenu kabinu. Potrebno je da se po dolasku javite na našem prodajnom mestu, gde će vas naše kolege uputiti na dalje korake. Po ulasku u kabinu sa komlpletnim obrokom na početnoj stanici, putnici dobijaju aperitiv naznačen u prijavi, a na međustanici dobijaju čaj/kafu. Branč u vazduhu vožnja traje sat vremena i izlazak je na istoj stanici gde i ulazak. Ukoliko putnici na branču odluče da izađu na vrhu Tornik, garantujemo povratak zasebnom kabinom bez čekanja, ne istom kojom su došli.

U ponudi su tri paketa branč obroka:

  • Branč 2 - Vožnja u zasebnoj kabini + 2 platoa sa zlatiborskim zalogajima i pola kilograma pite, kao i osveženje (sok, rakija, flašica vode, kafa) za sve putnike u kabini + poklon iznenađenja! Cena ovog paketa je 12.500 dinara za maksimalno 2 osobe, a 14.500 dinara za maksimalno 4 osobe.
  • Branč 3 - Vožnja u zasebnoj kabini + 3 platoa sa zlatiborskim zalogajima i cela pita, kao i osveženje (sok, rakija, flašica vode, kafa) za sve putnike u kabini + poklon iznenađenja! Cena ovog paketa je 18.000 dinara za maksimalno 6 osoba.
  • Branč 4 - Vožnja u zasebnoj kabini + 4 platoa sa zlatiborskim zalogajima i cela pita, kao i osveženje (sok, rakija, flašica vode, kafa) za sve putnike u kabini + poklon iznenađenja! Cena ovog paketa je 22.000 dinara za maksimalno 6 osoba.

NOVO U PONUDI

Potrebe i želje savremenih turista su sve specifičnije zbog različitih stilova života i ishrane što zahteva dodatno prilagođavanje ponude Gold gondole. 

  • Bezglutenski branč - sadrži bruskete sa cepkanom prasetinom, ren kremom, salsom od povrća i svežom mocarelom, fokaču sa pršutom i parmezanom, fritirane pikantne kuglice od sira i kolač od limuna i krem sira. Cena je 15.000 dinara za dva platoa koji su namenjeni za maksimalno 4 osobe.
  • Posni branč koji sadrži brusketi pate tunu (tuna, posni trapist, luk, salsa, masline, integralni hleb), bruskete (paradajz, beli luk, peršun), losos tortiljice (losos, gvakamole, terijaki), spring rolnice sa miksom povrća, cepkani file pastrmke, posni trapist i sos. Cena dva platoa je 12.500 dinara za maksimalno 4 osobe.

Rezervišite svoj termin za branč u vazduhu još danas i uživajte u ovom nezaboravnom iskustvu.


* Vreme je dato okvirno. U zavisnosti od vremenskih prilika i brzine kretanja gondole, može varirati do +15 minuta

Uslovi rezervacije:

  • rezervaciju branča u vazduhu moguće je izvršiti najkasnije do 15h prethodnog dana.
  • potrebno je popuniti formular sa osnovnim ličnim podacima i vremenom služenja branča u vazduhu;
  • odabrano vreme branča može se naknadno menjati telefonskim putem u toku dana;
  • rezervacija je potvrđena nakon uplaćenog iznosa na prodajnom mestu Gold gondole ili uz priloženu potvrdu o izvršenoj uplati (uplatnicom / e-bankingom) tekućeg dana.