Branč

Branč u vazduhu je nesvakidašnji obrok koji će vas očarati svojim ukusnim zalogajima tradicionalnih zlatiborskih proizvoda, kao što su pršuta, slanina, čvarci, sir, kajmak i domaća pita. U ovom posebnom obroku i jedinstvenoj atmosferi vožnje najdužom gondolom na svetu - Gold gondolom - možete uživati već od 5. januara.

Rezervacije za branč u vazduhu se mogu izvršiti online ili na prodajnom mestu Gold gondole. Obrok se služi u posebno obeleženim kabinama u terminima od 11 do 14 časova, na svakih 15 minuta. O raspoloživosti kabina, možete se informisati na linku za rezervaciju, direktno na prodajnom mestu ili na telefone +381 64 870 21 80 i +381 31 3833 833.

Branč 2 je namenjen za grupe do maksimalno 4 osobe po kabini, a branč 3 i 4 za najviše 6 osoba. Jedan branč plato se sastoji od kombanicije tradicionalnih zlatiborskih zalogaja - domaće pršute, slanine, kajmaka, sira, domaće pite pripremljene tog dana na tradicionalni način. Od napitaka spremili smo vam domaći sok, rakiju vodu, kafu, a na kraju se možete zasladiti ukusnim domaćim kolačem.

Korisne informacije: Dolazak na početnu stanicu mora biti bar 10 minuta pre rezervisanog termina, gde će putnici sačekati svoju posebno označenu kabinu. Potrebno je da se po dolasku javite na našem prodajnom mestu, gde će vas naše kolege uputiti na dalje korake. Po ulasku u kabinu, putnici dobijaju aperitiv naznačen u prijavi dok se kompletan obrok poslužuje na međustanici. Branč u vazduhu vožnja traje sat vremena i izlazak je na istoj stanici gde i ulazak. Ukoliko putnici na branču odluče da izađu na vrhu Tornik, garantujemo povratak zasebnom kabinom bez čekanja, ne istom kojom su došli. U povratku, na međustanici putnici dobijaju čaj/kafu i kolač.

U ponudi su tri paketa branč obroka:

  • Branč 2 - Vožnja u zasebnoj kabini + 2 platoa sa zlatiborskim zalogajima i pola kilograma pite, kao i kolač i osveženje (sok, rakija, flašica vode, kafa) za sve putnike u kabini + poklon iznenađenja! Cena ovog paketa je 12.500 dinara.
  • Branč 3 - Vožnja u zasebnoj kabini + 3 platoa sa zlatiborskim zalogajima i cela pita, kao i kolač i osveženje (sok, rakija, flašica vode, kafa) za sve putnike u kabini + poklon iznenađenja! Cena ovog paketa je 18.000 dinara.
  • Branč 4 - Vožnja u zasebnoj kabini + 4 platoa sa zlatiborskim zalogajima i cela pita, kao i kolač i osveženje (sok, rakija, flašica vode, kafa) za sve putnike u kabini + poklon iznenađenja! Cena ovog paketa je 22.000 dinara.

Rezervišite svoj termin za branč u vazduhu još danas i uživajte u ovom nezaboravnom iskustvu.


* Vreme je dato okvirno. U zavisnosti od vremenskih prilika i brzine kretanja gondole, može varirati do +15 minuta

po
ut
sr
če
pe
su
ne

Uslovi rezervacije:

  • rezervaciju branča u vazduhu moguće je izvršiti najkasnije do 15h prethodnog dana.
  • potrebno je popuniti formular sa osnovnim ličnim podacima i vremenom služenja branča u vazduhu;
  • odabrano vreme branča može se naknadno menjati telefonskim putem u toku dana;
  • rezervacija je potvrđena nakon uplaćenog iznosa na prodajnom mestu Gold gondole ili uz priloženu potvrdu o izvršenoj uplati (uplatnicom / e-bankingom) tekućeg dana.
po
ut
sr
če
pe
su
ne