01.10.2022.

Zlatiborska Gold gondola na Međunarodnom sajmu skijanja Place2Go u Zagrebu

Zlatiborska Gold gondola predstavlja se zajedno sa Turističkom organizacijom Zlatibor danas i sutra na Međunarodnom sajmu skijanja Place2Go, koji se prvi put organizuje u Zagrebu. Na prvom sajmu ovakvog tipa Gold gondola se našla među više od 70 izlagača iz Austrije, Italije, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Holandije i Hrvatske koji predstavljaju svoja skijališta, hotele, resorte...

"Ljubitelji putovanja i planinskog turizma iz čitavog regiona imaju priliku da se upoznaju sa ponudom najduže panoramske gondole na svetu, ali i turističke privrede Zlatibora. Ovo je prava prilika da se povežemo sa turističkim organizacijama van naše zemlje i tako promovišemo najveću zlatiborsku atrakciju. Sudeći prema raspoloženju posetilaca, interesovanje za našu zlatnu gondolu je veliko, zanimaju ih osnovne karakteristike, koliko dugo traje vožnja, a planiraju i da dodju da se na licu mesta uvere kakav je osećaj. U saradnji sa Turističkom organizacijom Zlatibor pripremićemo pakete koji mogu privući turiste iz ovog dela Balkana," poručila je direktorka Gold gondole Bojana Božanić povodom učešća na ovom sajmu.

Posetioci štanda JP “Gold gondola Zlatibor” imaju priliku da u nagradnoj igri dobiju besplatne karte za vožnju najdužom panoramskom gondolom na svetu, višednevni odmor na Zlatiboru u objektima Turističko rekreativnog kompleksa Zlatibor i Turističke organizacije Zlatibor, ulaznice za Muzej na otvorenom Staro selo Sirogojno, Stopića pećinu, Gostiljske vodopade i Dino park.

Sajam skijanja Place2Go okupio je predstavnike turističkih agencija, prodavanica opreme, poznatih skijaških brendova, kao i skijaških škola i sportskih ski klubova koji nude svoje zimske programe.

Tokom ove manifestacije održavaju se brojne radonice, predavanja i prezentacije. Posebna atrakcija nalazi se u sajamskoj dvorani Family mall, gde je postavljeno pravo “indoor” skijalište na kojem posetioci mogu da se testiraju skijaške sposobnosti. 

 

Želite li da budete u toku ?