25.03.2022.

Zapažen nastup Gold gondole na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Na beogradskom sajmu juče je otvoren 43. Međunarodni sajam turizma koji će trajati do 27. marta 2022. Zlatibor se predstavlja u okviru Turističke organizacije Regije Zapadna Srbija, u hali 4 beogradskog sajma. 

Na sajmu učestvuju i Turistička organizacija Zlatibor i JP “Gold gondola Zlatibor” koji predstavljaju nove sadržaje, objekte, značajne lokalitete, kao i manifestacije kojima će ulepšati boravak gostiju Zlatibora - najposećenije srpske planine. Sajam je okupio više domaćih i inostranih izlagača iz Grčke, Turske, Crne Gore, Egipta, Bugarske, Rusije, Severne Makedonije, Tunisa, Rumunije, Mađarske, Slovačke, Malezije…

Posetioci štanda Turističke organizacije Zlatibor su pokazali veliko interesovanje za zlatnu planinu. Imali su priliku da se upoznaju sa turističkom ponudom planine za predstojeće vaskršnje i prvomajske praznike kao i za letnju sezonu, a posebna zainteresovanost vladala je za cene hotelskog i privatnog smeštaja za predstojeći period kao i informacije o najnovijoj atrakciji - zlatiborskoj"Gold gondoli".


Želite li da budete u toku ?