27.03.2022.

Upravo završen Sajam turizma u Beogradu

Na upravo završenom 43. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu JP „Gold gondola Zlatibor“ je imalo veoma zapežen nastup. Kako smo i negde očekivali, najviše pažnje posetilaca privukli su prezentacija u vidu holograma i nagradna igra. Prezadovoljni smo rezultatima naše nagradne igre tokom koje smo čak 9 puta podelili vredne nagrade. 562 učesnika su nas podržala, na čemu im se od srca zahvaljujemo i pozivamo ih da učestvuju i u našim budućim nagradnim igrama u kojima im želimo da baš oni budu dobitnici nagrada. Veoma nam je drago što će srećni dobitnici, upravo zahvaljujući nama, neplanirano posetiti „zlatnu“ planinu i imati priliku da uživaju u odmoru, u ukusnoj hrani, posebnom spa tretmanu, a naročito u vožnji ispod oblaka, ni manje ni više nego „zlatnom“ nebeskom kočijom – Gold gondolom! Svoju zahvalnost i oduševljenje su nam iskazali brojnim porukama na društvenim mrežama, pa u budućnosti planiramo, da za sve ljubitelje prirode, naše planine i gondole, i češće organizujemo ovakve akcije. 

Izrazi lica mnogobrojnih posetilaca našeg štanda, dok gledaju modernu prezentaciju Zlatibora i Gold gondole, govorili su više od 1000 reči, a mi smo uživali u njima.

Nije ostao zanemaren ni onaj profesionalni deo sajma, da ga tako nazovemo, pa su nas posetili i predstavnici nekoliko gradova poput Kotora, Herceg Novog, Trebinja, zatim domaćih i stranih turističkih organizacija, novinara, blogera. Štand Zlatibora je posetila i ministarka trgovine i turizma Republike Srpske, Suzana Gašić, u cilju nastavka uspešne saradnje. U narednom periodu planirano je potpisivanje protokola o saradnji između opštine Čajetine i Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske.

I na kraju da rezimiramo: nakon dve teška godine i mnogo odricanja, na upravo završenom Sajmu turizma, smo se uverili da se polako, skoro pa stidljivo, vraćamo normalnom životu, putovanjima, obilascima, druženju sa drugim ljudima...

 

Želite li da budete u toku ?