09.09.2022.

Tjubing staza na međustanici Gold gondole

Tjubing staza duga 36 metara nova je atrakcija na trasi zlatiborske Gold gondole. Nov sadržaj na međustanici na Ribničkom jezeru namenjen je posetiocima svih uzrasta koji žele da naprave pauzu od vožnje. Ljubiteljima zabave na otvorenom staza će biti dostupna cele godine. Cena karte za korišćenje tjubing staze 30 minuta je 600 dinara, a uz kupljenu kartu Gold gondole 400. Karte se mogu kupiti na početnoj, međustanici i na krajnjoj stanici gondole na Torniku.

- Svako putovanje je jedno novo iskustvo. Avanturizam je rastuća grana turizma u svetu. Mi u Gold gondoli smo spremni za izazove i kreativna rešenja. Za tjubing stazu nabavili smo 15 guma koje mogu koristiti i roditelji i deca. Vrednost investicije je 2,5 miliona dinara. Očekujem da će se tjubing staza razviti u punom kapacitetu naredne godine - rekla je direktorka JP Gold gondola Bojana Božanić.

Zaposleni u JP "Gold gondola Zlatibor", imajući u vidu da današnjim turistima nije samo destinacija bitna, već emocija i iskustvo koje sa nje ponesu, osmislili su niz sadržaja duž trase. Ovog leta posetiocima Gold gondole na raspolaganju su bile nove zabavne aktivnosti, kao što su streličarstvo, paraglajding, rekreacija sa Čigotom, radionice starih zanata i dani zdravlja.

Želite li da budete u toku ?