07.06.2021.

Reli vikend na Zlatiboru

Nakon uspešno organizovane poslednje trke Super drajver kupa u oktobru prošle godine, ASU Zlatibor je otvorio sezonu brdskih trka 2021. duplim trkačkim vikendom na Zlatiboru.

Zlatibor je bio domaćin otvarajuće trke sezone brdskog šampionata, a organizator trke je ASU Zlatibor, čiji članovi su već nekoliko godina unazad prisutni i kao organizatori i kao takmičari.

ASU Zlatibor po prvi put organizuje brdsku trku. Do sada su organizovali dve trke autoslaloma i jednu trku super drajver kupa. Ovo je bila prilika za sve ljubitelje autosporta, ali i ljude dobre volje da dođu na Zlatibor 5-6. juna i uživaju u atraktivnim vožnjama na isto tako atraktivnoj stazi, Tornik – Ribnica.

Brdska trka Zlatibor i Super drajver kup Zlatibor su održani 5.i 6. juna, a ovogodišnji pobednik je Ivan Mandić, član ASK XM Rejsing Tima je u svom karakterističnom maniru započeo sezonu brdskih trka i slavio, slobodno možemo reći, očekivanu pobedu. Drugo mesto generalnog plasmana je pripalo Mandićevom uobičajenom pratiocu, Urošu Brkiću u VW Polu S2000 koji nastupa za ASU Galax iz Beograda. Treće mesto je pripalo Momiru Subotiću iz ASK Herc, koji je i ovoga puta bio među najatraktivnijim takmičarima zahvaljujući svom prepoznatljivom Pežou 206.


Da li uvek želite da budete u toku?