18.07.2024.

Raspust je prilika za nova znanja i poznanstva

Kako nastaje tečna i pravilna konverzacija na engleskom jeziku saznali su mališani na besplatnoj radionici engleskog jezika uz pomoć nastavnika iz NS Pro Group. Učesnici su pokazali zavidno znanje iz ovog stranog jezika uživajući u druženju sa svojim vršnjacima na međustanici Gold gondole, a to je bila prilika i da se saznaju neki novi pojmovi i reči.

Narednog dana termin od 12 do 14 časova bio je rezervisan za kreativce koji su dan obojili bogatom maštom i veselim bojama. Slikarska radionica je omiljena aktivnost za najmlađe putnike pune smelosti i umetničkog nadahnuća, a prelepa priroda u okolini Ribničkog jezera je dodatni izvor inspiracije.

Svake srede i četvrtka na međustanici gondole održavaju se besplatne zabavne aktivnosti „Igrarije za mlađe i starije“ u okviru programa „Doživi ritam leta“. Naredne srede, 24. jula, na programu su Tradicionalne igre sa Edukativnom razvionicom, a 25. jula radionica engleskog jezika.

Gold gondola ovog leta poklanja predavanje specijaliste interne medicine i neuroendokrinologa, Ranka Rajovića, koje će se održati u Kulturnom centru Zlatibor u četvrtak, 25. jula, sa početkom u 18 časova. Posetioci će saznati mnog korisnih informacija iz oblasti sve popularnijeg NTC programa – učenja kroz igru čiji autor je doktor Rajović.

Želite li da budete u toku ?