08.06.2021.

Promocija Zlatibora održana u 12 gradova širom Srbije

Tokom protekle dve nedelje Turistička organizacija Zlatibor obišla je čak 12 gradova širom Srbije u kojima su održane promocije našeg najposećenijeg planinskog centra. Promocije su održane u najprometnijim delovima gradova, na glavnim gradskim trgovima, šetalištima i pešačkim zonama, gde je veliki broj ljudi imao priliku da se upozna sa turističkom ponudom „zlatne planine”.

Pod sloganom „Zlatibor - otkrijte gde počinje vaša priča”, zaposleni u Turističkoj organizaciji Zlatibor najavili su predstojeću letnju turističku sezonu i upoznali stanovnike većih gradskih centara sa brojnim sadržajima, atrakcijama i aktivnostima, ali i ponudom smeštaja, koje ih očekuju ako ovog leta svoj odmor rezervišu na Zlatiboru.

Tokom prve nedelje kampanje, promocije su održne u Šapcu, Pančevu, Čačku, Vranju, Leskovcu i Nišu, a druge nedelje Zlatibor je svoju turističku ponudu predstavio u Požarevcu, Smedervu, Zaječaru, Кragujevcu, Кraljevu i Novom Pazaru.

U svim gradovima promocijama je prisustvovao veliki broj posetilaca i lokalnih medija, koji su svojim objavama i reportažama ispratili najavu letnje turističke sezone Zlatibora. Sudeći po velikom odzivu kako medija, tako i posetilaca štanda, Zlatibor će u predstojećoj sezoni biti pun domaćih turista, koji ovu planinu rado biraju za svoj letnji odmor.

Prema rečima radoznalih posetilaca na Zlatiboru ih najviše privlače raznoliki sadržaji, skoro neograničene mogućnsti za aktivan odmor, prijatna klima i novootvorena Gold gondola. Mlađi posetioci najviše su bili zainteresovani za zabavne sadržaje, a ono što je su mnogi istakli kao najveći utisak je novi izgled jezera i rekonstruisan Кraljev trg.

Promocije Zlatibora po gradovima Srbije biće nastavljene i u narednom periodu. Tokom tekuće nedelje biće organizovane promocije u Valjevu i Topoli, a u narednom periodu letnja turistička sezona Zlatibora biće najavljena u gradovima Vojvodine.

Izvor: Turistička organizacija Zlatibor

Da li uvek želite da budete u toku?