20.03.2023.

Prolećni tim bilding na Torniku

Antistres terapija na Gold gondoli

Prvi topli dani proleća su savršena prilika da se slobodno vreme provede na zlatiborskoj Gold gondoli. Zaposleni beogradske kompanije „Comtrade“, njih 180, imali su priliku da uživaju u tim bilding ponudi koja je objedinila nekoliko usluga.

Pored vožnje najdužom gondolom na svetu, njih je na vrhu Tornik sačekao pravi ugođaj u prirodi. Na najvšoj tački Zlatibora sa koje se pruža nezaboravan pogled naši gosti su degustirali tardicionalne specijalitet branča u vazduhu uz domaće sokove, rakiju i vodu. Nakon ukusnog obroka, dodatni ugođaj nastavio se relaksacijom na sunčanom danu, a tu su i nezaobilazne instagramične tačke za ljubitelje fotografije i društvenih mreža.

Moderni turizam se sve više razvija u pravcu poslovne ponude koja podrazumeva zabavu i odmor u prirodi za šta je trasa zlatiborske gondole idealno mesto. Zbog toga je tim bildiing dodatna usluga Gold gondole koja savremenom turisti pruža boravak u prirodi i odmor od svakodnevice. Korporativne posete su sve češći i traženiji oblik boravka na gondoli, pa su na raspolaganju i air soft, orijentiring, streličarstvo, zabavna olimpijada i ostale aktivnosti prilagođene godišnjem dobu.

Želite li da budete u toku ?