10.01.2024.

Posetioci se vraćaju gondoli svake sezone

Zlatibor je tokom novogodišnjih i božićnih praznika oborio sve rekorde posećenosti, a gondola je za prvih deset dana januara prevezla oko 20 000 putnika. Ova brojka nije bila iznenađujuća imajući u vidu raznovrsne sadržaje zbog kojih se veliki deo posetilaca vraća. Gondola je mesto na kome zabavu mogu pronaći sve generacije, naročito porodice sa decom.

„Ova godina počela je u znaku zimske sezone i programa „Beg na sneg“ koji posetiocima svakog dana nudi zabavne aktivnosti, i kada snega nema.

Nastavljamo u duhu zdravih stilova života po kojima smo prepoznatljivi, pa su tako ponedeljkom našim gostima u ponudi sportske aktivnosti - besplatni časovi nordijskog skijanja i poligoni sa preprekama. Utorkom je „Zlatiborska čajanka“ kada su ponudi topli napici u Gondola baru sa popustom od 50 odsto. Zimske radosti su rezervisane za sredu kojoj se najviše raduju mališani i tada se održavaju kreativne radionice, potraga za Zlatnom šišarkom, kao i aktivnosti na snegu ukoliko ga ima. Četvrtak je dan za ljubitelje umetnosti i slikanja uz ukusno vino pod nazivom „Četkica i čašica“, a svakog drugog četvrtka održava se „Snežni lonac“ odnosno priprema tradicionalnih zlatiborskih specijaliteta koje gosti mogu degustirati u nezaboravnom prirodnom ambijentu. Petak i subotu smo ostavili za Žurke na vrhu za sve mlade duhom i energijom, poput doživljaja dnevnih žurki u svetskim planinskim centrima“, kaže Božanić.

Posle tri godine rada gondola nije samo vožnja, već celodnevna zabava i sinonim za savremenu turističku ponudu.

Želite li da budete u toku ?