Kako izgleda pasta na zlatiborski način saznaće posetioci koji dođu u petak, 18. avgusta na međustanicu Gold gondole od 14 do 16 časova. U saradnji sa kompanijom „Zlatiborac“, biće predstavljen proces pripreme paste sa tankom slaninom i vrganjem, sastojcima karakterističnim za zlatiborsko podneblje, a ukusan obrok će biti služen gostima koji budu želeli da degustiraju. Iako je gondola poznata po promociji tradicionalnih specijaliteta, ovog petka na programu je drugačiji obrok sa elementima italijanske kuhinje koja će sigurno biti po ukusu mnogih gastronoma.
Svake sedmice jedan dan na gondoli je posvećen zdravim stilovima života i savetima za raznovrsnu ishranu. Prethodnog petka naši gosti su saznali više o načinu pripreme tradicionalnog jela- kačamaka po kome je poznata kuhinja zlatiborskog kraja, a starije posetioce je podsetio na detinjstvo.
Ukoliko vam je nestalo ideja za pripremu jela, gondola je pravo mesto za dodatnu inspiraciju i gastronomska istraživanja.