03.01.2022.

Nova godina u zlatiborskoj gondoli

Tokom novogodišnjih praznika, Zlatibor obara sve rekorde u posećenosti, a sa njim i Gold gondola. Prrema podacima Turističke organizacije Zlatibor, naša planina je za praznike ugostila preko 50.000 gostiju.

Gotovo prolećno vreme i temperature izmamile su na hiljade ljudi iz svojih apartmana, a glavna atrakcija je, kao i cele prošle godine uostalom, bila upravo zlatna gondola. Sada već karakteristični redovi za zimsku sezonu formirali su se od ranog jutra i veliki broj putnika strpljivo je stajao u redu čekajući svoju kabinu. Za samo četiri novogodišnja dana, gondola je prevezla preko 6 hiljada putnika, a rezultat bi bio i daleko impresivniji da još uvek nisu na snazi epidemiološke mere zbog kojih je kapacitet kabina prepolovljen i maksimalan broj putnika ograničen na 5 po kabini.

Poseban kuriozitet za prvu Novu godinu koju „slavimo“ sa našim putnicima je specijalna praznična ponuda u vidu dve kabine dekorisane u novogodišnjem ruhu koje su putnici mogli zakupiti samo za sebe. Pored posebnosti same kabine, putnicima koji su se odlučili za ovaj paket, omogućili smo ulazak bez čekanja u redu, a na samom ulasku ih je čekao i poklon dobrodošlice. Zbog velikog interesovanja koje su putnici pokazali, odlučili smo da ova praznična ponuda traje do 15. Januara, kako bismo što većem broju putnika pružili mogućnost da uživaju u ovoj posebnoj vožnji.



Želite li da budete u toku ?