23.03.2023.

Najveća zlatiborska atrakcija na zagrebačkom Sajmu

Gold gondola će se predstaviti na 10. Međunarodnom sajmu turizma – Place2go u Zagrebu od 24. do 26. marta. Ponuda najduže gondole na svetu naći će se među 250 vodećih turističkih organizacija i udruženja iz 21 zemlje. Posetioci iz regiona i sveta će imati priliku da se upoznaju sa osnovnim karakteristikima zlatiborske gondole, ali i novim sadržajima kao što su branč u vazduhu, romantično putovanje i tim bilding. Tu su i vredne nagrade za posetioce koji budu učestvovali u igri na sreću.

„Ovaj Sajam je prava prilika da se povežemo sa turističkim organizacijama van naše zemlje i tako promovišemo najveću zlatiborsku atrakciju. Gold gondola je već postala popularna među gostima iz zemalja u okruženju, pa je naše učešće na zagrebačkom Sajmu nastavak promocije u tom smeru. Primetan je porasta gostiju iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Hrvatske koji od nas svake sezone očekuju nove sadržaje. Naši poslovni partneri iz magazina Place2go su već prepoznali zajedničke vrednosti i planove o kojima je bilo reči na nedavnom Sajmu u Beogradu“, rekla je direktorka JP „Gold gondola Zlatibor“ Bojana Božanić.

Place2go je vodeći turistički sajam u regionu koji je tokom deset godina ugostio oko 113 500 posetilaca i 700 izlagača iz 38 država.

Zlatiborska Gold gondola je u oktobru 2022. godine učestvovala, zajedno sa Turističkom organizacijom Zlatibor, na Međunarodnom sajmu skijanja Place2Go u Zagrebu. Na prvom sajmu ovakvog tipa gondola se našla među više od 70 izlagača iz Austrije, Italije, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Holandije i Hrvatske.

Foto: Promo Place2go

Želite li da budete u toku ?