28.04.2023.

Na klik do vožnje gondolom

Prateći savremene načine poslovanja Gold gondola je olakšala kupovinu sadržaja svojim putnicima. U skladu sa razvojem ponude i savremenim pristupom turizmu, posetiocima gondole skraćen je postupak do samog početka vožnje.

Preko digitalne platforme Visit Serbia putnici mogu kupiti sve vrste karata za vožnju najdužom gondolom na svetu, kao i rezervisati nezaboravna iskustva – branč u vazduhu i romantično putovanje. To je još jedan od načina da unapredimo našu uslugu i omogućimo putnicima što lepši doživljaj boravka na Zlatiboru. Ovim će posetioci uštedeti na vremenu i na lakši način organizovati svoj odmor i boravak.

Prvih pedeset putnika koji kupe onlajn karte za branč u vazduhu ili romantično putovanje dobijaju nekoliko pogodnosti: popust do 30 odsto u VIP Casi za spa i tretmane ulepšavanja, kao i 20 odsto popusta u Avantura prodavnici.

Navike savremenog turiste su se značajno izmenile, naročito nakon pandemije korona virusa u kojoj je digitalno plaćanje dobilo na značaju. Sigurni smo da će ovaj vid onlajn usluge doprineti većem zadovoljstvu naših putnika i jednostavnijem dolasku na vožnju Gold gondolom.

Želite li da budete u toku ?