13.01.2023.

Mlade odbojkašice iz regiona na Zlatiboru

Odbojkašice međunarodnog kampa „TIN VOLEJ“, njih četrdeset iz Srbije, Crne Gore, Republike Srpske i Makedonije, danas su uživale u vožnji Gold gondolom, najdužom gondolom na svetu. Vožnja Zlatnom gondolom postala je tradicionalna i nezaobilazna atrakcija prilikom održavanja „TIN VOLEJ“ kampa na Zlatiboru.

Sunčani dan na planini mlade sportistkinje su iskoristile za predah od utakmica, koje se održavaju svakog dana od 8. do 15. januara, da se upoznaju sa lepotama Zlatibora iz kabina Gold gondole kao i da naprave nezaboravne foto uspomene na instagramičnim tačkama duž trase.

„Već treću godinu zaredom naši kamperi uživaju u vožnji Gold gondolom i svaki put nam je novo iskustvo. Otkrivamo nove lepote Zlatibora, pogotovo zimi kada ima dosta snega deca uživaju u grudvanju i pogledu iz gondole. Ovom prilikom bih se zahvalila svima iz preduzeća JP „Gold Gondola Zlatibor“ jer nam izlazite u susret i pružate mogućnost našoj deci da uživaju na jedan poseban način. Danas u vožnji gondolom su učestvovala i deca iz Čajetine, mlađe kategorije“, rekla je organizator kampa i trener mlađe kategorije ženskog Odbojkaškog kluba Zlatibor u Čajetini, Tijana Malešević.

Odbojkaški kamp „TIN VOLEJ“ 2020. godine su osnovale nekadašnje zlatne reprezentativke naše zemlje Tijana Malešević i Nataša Krsmanović, sa željom da svoje veliko odbojkaško znanje i iskustvo, uz pomoć trenera i saigračica sa kojima su sarađivale, prenesu na mlade, talentovane odbojkašice. Tako su i odbojkašice Zlatibora u prošloj sezoni, osvojivši 1. mesto sa 23 boda, postigle najveći uspeh u prethodne dve decenije postojanja kluba i time se direktno plasirale u Prvu ligu Srbije.

Želite li da budete u toku ?