07.06.2022.

Kreativnost nas vodi ka uspehu

Prezentacija najnovijih trendova u oblasti matketinga, tehnologije i biznisa, bila je u centru interesovanja predstavnika Gold gondole Zlatibor, koji su tokom proteklog vikenda učestvovali na jednoj od najvećih poslovnih konferencija u Jugoistočnoj Evropi - Spark.me. Predstavnici Gold gondole, koje kreativnost vodi ka upehu, pomno su pratili prezentaciju kako bi iskoristili trenutak i unapredili poslovanje inovativnim sadržajima.

Osma Spark.me konferencija održana je, po drugi put, u Porto Montenegru, srcu nautičkog turizma Crne Gore, a među govornicima bili su Fredrik Haren, Cristopher S.Penn, Pete Blackshaw.

Spark.me, jedna od najvećih poslovnih konferencija u Jugoistočnoj Evropi, nudi priliku učesnicima da o aktuelnim trendovima u oblasti marketinga, tehnologije i biznisa uče od svetski poznatih eksperata, te da ostvare kontakt sa liderima iz poslovnog sveta i sveta tehnologije i inovacija, marketarima, startapovima i ljudima željnim znanja. Reč je o interaktivnoj konferenciji dizajniranoj tako da podstakne kreativnost učesnika koji uz pomoć međunarodno priznatih govornika unapređuju svoje znanje. Konferencija im pomaže ne samo da unaprede svoje poslovanje, već da sami osmisle i započnu nove poslovne poduhvate.

Tokom tri dana, konferencija Spark.me donosi priče sa prvih linija tehnoloških rešenja, inovativnih poslovnih modela, angažovanih marketinških strategija i inicijativa koje menjaju svet i predstavljaju neki od najuticajnijih svetskih mislilaca i brendova. NISU najveća konferencija kada je u pitanju sam broj učesnika, govornika ili startapova – i NE pokušavaju da budu. To je zatvorena konferencija, sa detaljno preciziranom agendom, gde je svaki govornik pažljivo odabran. Organizatori poklanjaju posebnu pažnju svakom detalju i trude se da Spark bude nezaboravno konferencijsko iskustvo. Njihov cilj nije da budu najveća konferencija u regionu, već da budu konferencija koja donosi najpozitivniju promenu.

Od 2013. godine, Spark.me je ugostio više od 3.000 učesnika iz 30 država širom sveta i 80 međunarodno priznatih govornika.


Želite li da budete u toku ?