14.10.2024.

Konkurs za posao za tri radna mesta

Zamisli da ti je radno mesto na vrhu Tornika, s najlepšim pogledom na Zlatibor i svaki dan počinje vožnjom gondolom! Sada imate priliku! JP „Gold gondola Zlatibor“ oglašava potrebu za popunjavanje tri radna mesta.

KONOBAR:

JP „Gold Gondola Zlatibor" traži radnike koji žele siguran posao u jedinstvenom okruženju. Naša firma ne samo da nudi stabilna primanja, već pruža prilike za profesionalni razvoj kroz obuke, mentorsku podršku i team building aktivnosti. Radno mesto je u Gold Gondola baru na vrhu Tornika i na Ribničkom jezeru, gde ćeš biti okružen prirodom, dok pružaš vrhunsku uslugu našim gostima.

Ako si iskusni ugostitelj ili tek počinješ karijeru, ovde te čeka prilika da radiš u firmi koja ceni tvoje zalaganje. Uz radnu atmosferu koja je prijateljska i opuštena, očekuju te obuke za brzo usavršavanje i mogućnost napredovanja. JP „Gold Gondola" brine o svojim zaposlenima – uz sigurne plate i bonuse, mi ti pružamo sve što je potrebno da uživaš u svom poslu.

Tvoj posao će uključivati svakodnevnu interakciju s posetiocima na Torniku, gde ćeš kroz komunikaciju i ljubaznost doprinositi njihovom nezaboravnom iskustvu. Rad u prirodi, uz predivne panorame Zlatibora, pruža ti jedinstvenu priliku da spojiš posao sa uživanjem, dok gradiš karijeru u stabilnoj i podržavajućoj kompaniji.

Pridruži se našem timu i postani deo firme koja ceni svoje ljude i ulaže u njihov razvoj, dok svakodnevno radiš na jednom od najlepših mesta u Srbiji!

RAČUNOVOĐA:

Želiš posao gde su brojke tvoji saveznici, a okruženje inspiracija?

JP „Gold Gondola Zlatibor" traži odgovornu i preciznu osobu za poziciju računovođe, koja je spremna da se priključi našem timu i radi u jedinstvenom okruženju na Zlatiboru. Ako voliš rad s brojkama, analitičan si i tražiš stabilan posao, ovo je prilika za tebe!

Naša firma nudi sigurna primanja i redovne bonuse, ali to je samo početak! Radno mesto pruža mogućnost profesionalnog usavršavanja kroz obuke, team buildinge i mentorsku podršku, dok radna atmosfera ostaje prijateljska i otvorena. Pored svakodnevnog rada na računovodstvenim zadacima, bićeš deo tima koji doprinosi poslovanju jedne od najpoznatijih turističkih atrakcija u Srbiji – Gold Gondole.

Ono što te očekuje kod nas je stabilnost, razvoj i rad u firmi koja brine o svojim zaposlenima. Tvoje veštine računovodstva biće ključne za praćenje naših poslovnih operacija, dok mi pružamo podršku za tvoje usavršavanje i napredak u karijeri. Sa sigurnim primanjima i radnim vremenom prilagođenim tvojim potrebama, vikendi su slobodni, a bonusi redovni.

Pridruži nam se i budi deo tima koji ne samo da vodi računa o brojkama, već i o svojim ljudima! Ako tražiš izazovan, ali stabilan posao u kojem možeš da se razvijaš, ovo je prava prilika za tebe.

PRODAVAC:

Tražiš posao gde se spoj prirode i turizma sreće sa tvojom prodajnom energijom?

JP „Gold Gondola Zlatibor" traži motivisanog i komunikativnog prodavca koji želi da bude deo našeg tima i radi u dinamičnom okruženju. Ako voliš rad sa ljudima, imaš prodajni duh i tražiš stabilan posao, ovo je prilika za tebe!

Tvoje radno mesto biće na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Srbiji, uz svakodnevnu vožnju gondolom do prodavnice smeštene na Torniku ili početnoj stanici Gondole. Naša firma nudi sigurna primanja, bonuse za ostvarene rezultate i slobodne vikende. Pored toga, imaćeš priliku za profesionalno usavršavanje, kroz obuke i mentorsku podršku, dok ti prijateljska atmosfera omogućava da razvijaš svoje prodajne veštine u opuštenom okruženju.

Tvoje odgovornosti uključuju rad sa turistima, pružanje vrhunske usluge i predstavljanje naših proizvoda i suvenira na najlepši način. Ovde nećeš samo prodavati, već ćeš pomagati našim posetiocima da ponesu deo Zlatibora sa sobom, kroz jedinstvene proizvode koje nudimo.

Ako želiš stabilan posao u firmi koja brine o svojim zaposlenima, nudi priliku za rast i ceni tvoj trud, pridruži nam se i postani deo tima koji svakodnevno kreira nezaboravna iskustva za naše posetioce!

Želite li da budete u toku ?