21.07.2024.

Kačamak odoleo savremenim trendovima

Prava srpska kuhinja, najlepši doručak, miris detinjstva… Samo su neki od utisaka posetilaca Gold gondola koji su danas degustirali kačamak uz organsko mleko „Naša Zlatka“. Gondola nastavlja sa podrškom lokalnom preduzetništvu i promocijom tradicije zlatiborskog kraja pružajući jedinstven doživljaj svakom savremenom turisti.

Kačamak obogaćen domaćom pršutom, slaninom i lokalnim mlečnim proizvodima, uz najlepši pogled sa vrha Tornik, predstavlja nesvakidašnji spoj modernog i tradicionalnog u turističkoj ponudi Zlatibora. Zdrava hrana, hedonizam, priroda i čist vazduh brzo otvaraju apetit. Ovom događaju raduju se sve generacije putnika, kako domaćih, tako i stranih, naglašavajući da je to jedan od najukusnijih obroka koji su probali. Oni stariji prisetili su se detinjstva i rodnog kraja evocirajući uspomene, dok su mlađi tražili još jednu porciju posebno se radujući organskom mleku nastalom na obroncima koji se vide upravo iz kabina Gold gondola.

Iako globalni trendovi zatevaju prilagođavanje različitim željama, gondola kao društveno odgovorno preduzeće svake sezone uspeva pogodi pravu meri i kreira ponudu koja oslikava ono najlepše sa ovog podneblja.

Ovakva ponuda je postala sastavni deo poslovanja Gold gondole koja je postala prepoznatljiva po negovanju i promociji autentičnih vrednosti Zlatibora zbog kojih turisti vole najposećeniju planinu u Srbiji. 

Želite li da budete u toku ?