03.11.2023.

„Jesenje čarolije“ na Gold gondoli

Gold gondola je sinonim za porodičnu zabavu i moderan koncept boravka u prirodi, pa smo za predstojeći raspust pripremili besplatne radionice za decu „Jesenje čarolije“. Zabavni, edukativni i sportski program trajaće od 8. do 11. novembra u kome će deca moći da se zabave zajedno sa roditeljima na međustanici gondole. U prirodnom ambijentu, koji inspiriše i poziva na druženje i igru, aktivnosti će se realizovati od 12 do 14 časova.

Program:

08.11. - Kreativna radionica "Spajalica"

Deca će kroz kreativne aktivnosti i mini radionicu pozdraviti jesen pravljenjem figurica i životinja od lišća, grančica, borovih iglica i pampura od flaša, a na velikom hamer papiru će lepiti ukrasni prirodni materijal.

09.11. - Jesenji safari

Nakon šetnje u prirodi malim istraživačima će kroz mini izložbu flore i faune zlatiborskog kraja biti predstavljene lepote Zlatibora i približena važnost očuvanja prirode u saradnji sa Parkom prirode „Zlatibor“ i JP „Srbijašume“.

10.11. - Sportski dan

U okviru sportskih aktivnosti, ljubitelji avanture će imati priliku da kroz zabavu i rekreaciju testiraju svoje motoričke sposobnosti prelazeći prepreke i savladavajući poligone različitih nivoa. Prirodno okruženje je pravo mesto kroz smeh i zabavu razvijaju sportske veštine i timski duh.

11.11. - Lov na Zlatnu Šišarku

Takmičari dolaze do skrivene šišarke kroz mozgalice i pitalice, a odgovori će ih „seliti“ u sledeću etapu potrage. Učesnici idu zajednički do cilja i pobednik je tim koji nađe šišarku. Nagrade su karte za zabavne sadržaje na Zlatiboru.

I ove godine, Gold Gondola vas poziva da doživite čaroliju jesen i na jedinstven načini ponesete nezaboravne uspomene sa Zlatibora!

Napomena: Sve aktivnosti će se odvijati u skladu sa vremenskim uslovima.

Želite li da budete u toku ?