31.03.2021.

Ivana Selakov – Gondola je prava atrakcija

Popularnost Gold gondole ne jenjava ni u martu koji tradicionalno važi možda i za najslabije posećen mesec u godini. Uz već očekivano interesovanje za samu vožnju, sve je više kompanija zainteresovanih za neki vid reklamiranja, ali i poznatih ličnosti privučenih atraktivnošću naše instalacije. Kako je, pored finansijskog dela poslovanja, jednako važna i ona marketinška strana, želeli smo da našu promociju ne zaustavimo samo na klasičnom marketingu.

Ovih dana smo imali tu čast da ugostimo pozantu muzičku zvezdu sa ovih prostora Ivanu Sleakov, koja je izrazila želju da snimi spot za svoju novu pesmu upravo na našoj gondoli. Uz veliku želju da joj u tome pomognemo ugostili smo Ivanu i njen tim i uz asistenciju naših zaposlenih, omogućili joj da taj posao obavi što profesionalnije.

Ivana Selakov, pored toga što se pokazala kao veliki profesionalac u poslu, pronašla je vremena i za razgovor i fotografisanje sa sa našim zaposlenima, kao i prisutnim turistima, uzgred pohvalivši Zlatibor i trud i rad koji rukovodstvo opštine ulaže u ovaj turistički centar svih ovih godina, a po njenim rečima, imala je priliku i da se lično uveri u sve lepo što je čula o našoj gondoli.

U iščekivanju njenog novog spota, za koji verujemo da će imati veliku gledanost, nadamo se da je ovo samo početak jedne lepe saradnje sa poznatim ličnostima, kao i inicijalna kapisla za mnogo više ovakvih ili sličnih projekata, koji će uveliko doprineti afirmaciji kako gondole, tako i celog Zlatibora na turističkom tržištu Srbije i šire.

Želite li da budete u toku ?