12.07.2024.

Igrarije za mlađe i starije tokom leta na gondoli

Početak letnje sezone na gondoli ulepšali su mališani svojom maštom i radoznalošću kroz zabavni labos koji je vodila Edukativna razvionica i programiranje robotike uz vođstvo NS Pro Goup. Eksperimenti baznih erupcija, lava lampi, promena boja, elektriciteta, sile pritiska i potiska, eksperiment „duge“, igre svetlosti i „vulkana“, kao i programiranje i robotika bili su deo kreativne radionice „Igrarije za mlađe i starije“.

Kreativna radionica bila je idelana prilika da deca sa roditeljima naprave pauzu od vožnje i uživaju u prelepom planinskom pejzažu okruženom borovinom. Zabavna laboratorija i radionica programiranja robotike su uneli novi doživljaj zabave za decu koja su bila inspirisana da dođu do novih saznanja i pokažu originalne ideje.

Međustanica Gold gondole je postala omiljeno mesto najmlađih posetilaca koji su navikli da ih tamo sačekaju interesantni sadržaji. I ovog leta, u sklopu programa Doživi ritam leta, sredom i četvrtkom su u ponudi zabavne radionice pod nazivom „Igrarije za mlađe i starije“ koje objedinjuju kreativnost, edukaciju i savremen pristup radu sa decom. Kako sam naziv kaže, Igrarije su namenje i deci i onima koji se tako osećaju.

Happy Friday – Happy Hour je vreme za besplatni tjubing i streličarstvo na međustanici gondole kome su se prvog petka u letnjem programu obradovali mnogi putnici gondole, naročito oni koji su želeli da testiraji veštine koncentracije i fokusa.

Odrasli će tokom leta imati priliku da se podsete igara koje su nekada bile popalrne, a već naredne srede u planu je radionica engleskog jezika, dok će u četvrtak svoje umeće pokazati mali ljubitelji slikarstva.

Želite li da budete u toku ?