15.05.2023.

I TO JE MOGUĆE - RECI "DA" U VAZDUHU - Veridbe u posebnoj kabini zlatiborske gondole postale hit!

Izvor: Informer

U posebno dekorisanoj kabini zlatiborske gondole za tri meseca već 12 parova potvrdilo je svoju ljubav veridbom.

- "Romantičnu kabinu" ili "Ljubavnu", kako su je prozvali, uveli smo simbolično 14. februara, na Dan zaljubljenih. Od tada do danas u njoj smo imali 12 prosidbi. Prvi par je bio iz Požege, a bilo je parova iz Užica, Beograda, Bajine Bašte, pa i iz Bosne i Hercegovine, a poslednji je došao za prvomajske praznike iz Crne Gore. Ne bi trebalo da pričam, ali uskoro ćemo opet imati lep događaj - kaže Ivana Lazović iz JP "Gold gondola Zlatibor".

Obično devojke ne znaju šta im mladići pripremaju, ali kada priđu i vide da ulaze u posebno dekorisanu kabinu sa detaljima u znaku ljubavi, naslute nameru.

- Kabina je samo za dvoje. Tu ih sačekaju domaći kolači u kutiji sa našim znakom i srcima. Posebno su iznenađenje vino i dve čaše koje im ostaju kao suvenir. I dok se voze gondolom, mladić u svojoj režiji prosi devojku. Vožnja traje oko sat vremena. Za to vreme oni uživaju uz romantične zvuke muzike koji se čuju u kabini - prepričava Ivana.

U toj kabini nisu se samo vozili oni koji su na početku ljubavi. 

- Bio je jedan stariji par koji je u "Romantičnoj kabini" potvrdio svoju dugogodišnju ljubav. Jedna devojka je svojoj drugarici priredila iznenađenje za rođendan, pa je unajmila kabinu. Tek idu lepi dani i očekujemo da ćemo imati mnogo više lepih događaja u "Romantičnoj kabini" - dodaje Ivana.

Ona ističe da su svi puni utisaka kada izađu iz kabine, naročito isprošene devojke, koje ne skidaju osmeh s lica.

Ova atrakcija uz rezervaciju košta 12.500 dinara.

Želite li da budete u toku ?