21.03.2022.

Gondola na sajmu turizma u Beogradu

Zlatiborska “zlatna” gondola će svoju ponudu predstaviti na najznačajnijoj turističkoj manifestaciji u zemlji i jugoistočnoj Evropi - 43. Međunarodnom sajmu turizma, koji se održava od 24. do 27. marta 2022. na Beogradskom sajmu.

Posle jednogodišnje pauze Sajam turizma biće održan i usmeren ka oporavku i obnovi turističkog ambijenta, kao i promociju trendova i inovacija koje će oblikovati budućnost turističke industrije.

Pod sloganom “Između planina I mora”, ovogodišnji sajam, pored domaćih izlagača, okupiće I izlagače iz velikog broja zemalja poput Grčke, Turske, Crne Gore, Egipta, Bugarske, Rusije, Severne Makedonije, Tunisa, Rumunije, Mađarske, Slovačke, Malezije…

Gold gondola je do sada više puta učestvovala na sajmu kao projekat u najavi, dok će ove godine prvi put ponosno učestvovati kao već dobro poznata turistička atrakcija i, slobodno možemo reći, već sad jedan od simbola Zlatibora. Iz tog razloga ovogodišnji sajam ima poseban značaj i težinu za naše preduzeće i želja nam je da se na što bolji način predstavimo kako domaćim tako i posetiocima iz drugih zemalja.

Za posetioce, omiljen turistički događaj, u četiri dana nudi mogućnost ekskluzivnih sajamskih pogodnosti za putovanje i odmor, ali i degustaciju najboljih vina, rakija i gastronomskih specijaliteta ovog podneblja. Tim povodom će i Gold gondola organizovati interesantnu nagradnu igru u kojoj će moći da učestvuju kako svi posetioci sajma tako i svi ostali ljubitelji gondole i Zlatibora. Uz veoma atraktivne nagrade - vikend na Zlatiboru i korišćenje usluga renomiranih turističkih i ugostiteljskih objekata na Zlatiboru - koje smo obezbedili u saradnji sa našim partnerima, nadamo se da ćemo obradovati naše goste na sajmu, kao i sve pratioce na društvenim mrežama.

Želite li da budete u toku ?