16.07.2024.

Gondola je zdrava navika – saveti za zdraviji život

Kako postići balans između zdrave ishrane i fizičkih aktivnosti saznali su posetioci Gold gondole kojima je svakog ponedeljka na međustanici u ponudi besplatni sadržaj „Gondola je zdrava navika“. Svi koji žele da promene loše navike i unaprede kvalitet života imaju mogućnost da dobiju prave savete od stručnog tima iz Specijalne bolnice „Čigota“.

Učesnici su prošli kroz set vežbi u prirodi, izmerili nivo masti i procenta masnog i mišićnog tkiva i usvojili nove informacije o pravilnoj ishrani. Program za redukciju telesne mase koji je baziran na dijetalnoj ishrani i fizičkim aktivnostima je zasnovan na višedecnijskom iskustvu i pažljivo biranim namirnicama. Reč je o izbalansiranoj ishrani sa 5 obroka dnevno – 3 glavna obroka i 2 voćne užine što spada u školu zdravog života.

JP „Gold gondola Zlatibor“ u saradnji sa Specijalnom bolnicom Čigota kontinuirano šalje poruke o važnosti menjanja svesti posetilaca jer je Zlatibor prepoznat kao destinacija zdravog života. Čigota i Gold gondola zajedničkim snagama doprinose podizanju svesti gostiju na temu zdravih životnih navika što će se nastaviti i u narednom periodu.

Želite li da budete u toku ?