10.09.2022.

Gold Gondola ugostila influensere i blogere

Grupa influensera i blogera iz Srbije provozala se danas zlatiborskom Gold gondolom i upoznala sa prirodnim lepotama najposećenije planine u Srbiji. Vozeći se najdužom panoramskom gondolom na svetu gosti su pronašli mnogo inspiracija za fotografije i blogove.

Na međustanici na Ribničkom jezeru uživali su u planinskom pejzažu pored kamina koji je poslužio kao jedna od instagramičnih tačaka. Na vrhu Tornik priređena je čajanka u duhu Zlatibora. Pogled s najvišeg vrha Zlatibora inspirisao je goste da naprave neke od svojih najlepših fotografija za koje se nadaju da će biti u grupi najviše lajkovanih

 Poseban utisak na sve ostavio je najnoviji sadržaj, „bela krila“ na poslednjoj stanici gondole, koja su sve popularnija za fotografisanje zbog atraktivne lokacije i pogleda koji oduzima dah.

"Vožnja najdužom panoramskom gondolom na svetu je izvanredna. Doživljaj tokom vožnje je takav da ne znaš gde pre da pogledaš iako je cela kabina u staklu. Reljef se stalno menja, prolazi se iznad Ribničkog jezera, pa preko brda i četinara... Preporučujem svima da probaju", rekao je influenser Vladimir Dašić.

Boravak influensera i blogera na Zlatiboru upotpunjen je obilaskom Stopića pećine, Muzeja na otvorenom Staro selo Sriogojno...

Influenseri su već postali ključna karika u plasiranju i kupovini turističkih usluga, ali i razvijanju brenda na društvenim mrežama čime se olakšava onlajn prodaja. Fotografije Gold gondole će se naći na stranicama:

Kompas kaže Srbija - https://kompaskazesrbija.rs/

Events in Serbia - https://eventsinserbia.com/

Hola.Serbia - https://www.instagram.com/hola.serbia/

Serbia Tourism - https://www.instagram.com/serbia_tourism/

Glimpses of the World- https://glimpses-of-the-world.com/sr/putopisi/

 

Želite li da budete u toku ?