24.04.2023.

Gold gondola uči od najboljih: Studijska poseta Courchevelu donosi nove izazove

Posetom skijalištu Courchevel u francuskim Alpima, predstavnici Gold gondole su imali priliku da se upoznaju sa načinom rada i održavanja savremenih žičara sličnih gondoli na Zlatiboru. Ova poseta je omogućila predstavnicima Gold gondole da razmene iskustva sa svojim francuskim kolegama i da nauče nešto novo o tehnologijama koje se primenjuju u održavanju ovakvih sistema.

Tokom posete, direktor prodaje servisa firme Poma Jean-Pierre Battistini i menadžer skijališta Courchevel, su upoznali predstavnike Gold gondole sa izazovima i svakodnevnim procedurama koje se primenjuju u održavanju žičara. Predstavnici Gold gondole su imali priliku da posete žičare Le Praz, Ariondaz i druge, gde su im prikazani način rada i održavanja ovih žičara.

Osim toga, predstavnici Gold gondole su posetili i neke od dodatnih atrakcija koje se nalaze na skijalištu Courchevel, kao što je dečije selo u okviru ski resorta. Takođe, imali su priliku da posete i tehnička postrojenja, gde su se upoznali sa sistemima za osnežavanje i drugim tehnologijama koje se koriste u ovom skijalištu.

Ova studijska poseta je predstavnicima Gold gondole omogućila da prošire svoje znanje o održavanju i radu žičara, kao i da razmene iskustva sa svojim kolegama iz Francuske. Takve posete su od velikog značaja za razvoj i unapređenje poslovanja, jer omogućavaju kompanijama da upoznaju najnovije tehnologije i prakse u svojoj industriji, te da primene ova znanja u svom radu.

Želite li da budete u toku ?