26.04.2022.

Gold gondola u praznično vreme

Za vreme vaskršnjih praznika zlatiborska gondola je bila dobro posećena. Zbog jakog vetra nije radila u petak, ali je od subote do ponedeljka u vožnjama uživalo 3005 putnika.

 JP „Gold gondola Zlatibor“ se permanentno trudi da svoju ponudu obogati sa nekim novim, interesantnim sadržajima. Za vreme vaskršnjih praznika posetioci su imali priliku da pogledaju retrospektivnu izložbu fotografija na kojima su prikazane različite faze gradnje gondole, dok su najmlađi gosti uživali na dečijem igralištu na Torniku ili na međustanici kod Ribničkog jezera.

„Zimska sezona je bila odlična; nekih 40 000 posetilaca u januaru, u februaru i martu nešto manje s tim što je mart bio bolji od istog perioda prošle godine. Tokom vaskršnjih i prvomajskih praznika očekujemo da ćemo ponovo potući rekorde od prošle godine. Cifre se, dakle, penju naviše a naš je cilj da se dobro pripremimo za letnju sezonu. Malo smo uredili prostor na međustanici i na poslednjoj stanici, sa dečjim igralištima, sa malim kutkom za fotografisanje, stazama za šetnju na međustanici... Početna stanica je koliko-toliko uređena jer je to još uvek gradilište, jer se planira izgradnja i završetak upravne zgrade ove, i useljenje početkom sledeće godine. Za leto planiramo još neke sadržaje, sasvim sigurno, a cilj nam je da se gosti vraćaju gondoli; da se svaki put voze kada dođu na Zlatibor, i da svaki put imaju nešto novo da vide“, kaže Bojana Božanić, direktorka JP „Gold gondola“.

Izvršni radnici Gold gondole su ovih prazničnih dana, u duhu najvećeg hrišćanoskog praznika Vaskrsa, posetiocima gondole čestitali praznik uz tradicionalno kucanje jajima i dobre želje.

Izvor: Zlatiborpress

Gold gondola u praznično vreme (video) (zlatiborpress.rs)

Želite li da budete u toku ?