28.02.2023.

O novim idejama na Sajmu turizma u Beogradu

Zlatiborska Gold gondola je na 44. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu predstavila svoju ponudu posetiocima i poslovnim partnerima iz zemlje i regiona. Pored nezaboravnog pogleda iz najduže gondole na svetu i nove perspektive Zlatibora, u novijoj ponudi našli su se branč u vazduhu, romantično putovanje, nordijsko skijanje, tim bilding, gondola bar i zabavne aktivnosti na međustanici. Posebnu pažnju privuklo je predstavljanje Gold gondole sa ukusom tradicije zlatiborskog kraja na panel diskusiji posvećenoj temi onlajn plaćanja u turizmu.

O planovima i saradnji za predstojeći Međunarodni Sajam turizma u Zagrebu razgovarali smo sa predstavnicima travel magazina Place2go. Gold gondola će se, od 24. do 26. marta, predstaviti široj javnosti i velikim turističkim brendovima sa prostora bivše Jugoslavije.

„Ima sastanaka i SASTANAKA, a današnji sastanak na Beogradskom sajmu turizma s našim dragim izlagačima Gold gondole bio je ovaj s velikim slovima! To se dogodi onda kada se poslovni partneri na prvu prepoznaju kroz sve one zajedničke vrednosti koje obe strane podupiru. Nakon sudelovanja na prošlogodišnjem sajmu skijanja Place2ski, moći ćete ih videti i na našem Place2go Međunarodnom sajmu turizma u Hrvatskoj“, napisala je glavna urednica magazina Place2go Dragana Domanovac na svom Linkedin profilu.

Beogradski sajam bio je prava prilika da se razmene iskustva i dođe do novih ideja o saradnji sa predstavnicima lokalne samouprave Grada Trebinja. Tome je doprineo i nedavno potpisani Protokol o saradnji u oblasti turizma između Zlatibora i Trebinja sa ciljem unapređenja zajedničkog turističkog proizvoda u koji se savršeno uklapa ponuda najduže gondole na svetu. Potrebe savremenog turiste su okrenute što bogatijem doživljaju sadržaja iz oblasti prirodnih lepota, kulture, zabave, manifestacija i aktivnog odmora u čemu Zlatibor i Trebinje imaju mnogo toga da ponude.

„Online plaćanje u turizmu – trendovi i izazovi“ bio je naziv panel diskusije u organizaciji kompanije Visit Online na kojoj je bilo reči o digitalizaciji turističke usluge i bezgotovinskom plaćanju. Gold gondola je, među predstavnicima ministarstva, turizma i bankarstva, pomenuta kao primer jedinstvene turističke atrakcije koja prate trendove savremenog turizma u svim aspektima, pa tako i u online plaćanju. Ovaj panel obogatili su zlatiborski specijaliteti i slatki zalogaji Gold gondole koji su deo ponude branča u vazduhu i romantičnog putovanja.

Gold gondola je na Beogradskom sajmu dogovorila saradnju i sa različitim udruženjima iz oblasti sporta i rekreacije koje su zainteresovane za zajedničke aktivnosti na trasi gondole prepoznajući nas kao preduzeće koje promoviše zdrave stilove života. Među najtraženijim sadržajima u poslednje vreme izdvojio se tim bilding na međustanici u relaksirajućem ambijentu pored Ribničkog jezera. Ova ponuda korporativne zabave obuhvata air soft, streličarstvo, matine na gondola, vožnju Gold gondolom do najvišeg vrha Tornik, orijentiring, zabavnu olimpijadu i mnoge druge. U savremenom poslovnom svetu stres je svakodnevna pojava, a za to je najbolji lek boravak na svežem planinskom vazduhu na Zlatiboru uz zabavne aktivnosti najduže panoramske gondola na svetu.

Želite li da budete u toku ?