21.02.2023.

Gold gondola na Sajmu turizma u Beogradu od 23. februara

Zlatiborska Gold gondola predstaviće se na Sajmu turizma u Beogradu od 23. do 26. februara. Posebna pažnja biće posvećena panel diskusiji „Online plaćanje u turizmu – trendovi i izazovi“ i prezentaciji turističke platforme „Visit-Serbia“ na kojima će Gold gondola predstaviti novu uslugu - branč u vazduhu, a učesnici će imati priliku da degustiraju i uživaju u zlatiborskim specijalitetima.

Posetioci će na našem štandu moći da saznaju sve o glavnim karakteristikama najduže gondole na svetu i najnovijim sadržajima među kojima su romantično putovanje, branč u vazduhu i časovi nordijskog skijanja na međustanici. Atraktivna ponuda na ovogodišnjem Sajmu biće i postavka branča sa tradicionalnim zlatiborskim specijalitetima kako bi posetioci mogli da probaju ovaj ukusni planinski obrok. Štand Gold gondole će dodatno biti interesantan i zbog nagradne u igre u kojoj učesnici mogu osvojiti vredne poklone.

Beogradski Sajam je najveća turistička manifestacija u jugoistočnoj Evropi u kojoj učestvuje oko 400 izlagača iz zemlje i inostranstva, a poseti ga više od 32 000 ljudi. Ljubiteljima putovanja nudi brojne atraktivne i egzotične destinacije koje se predstavljaju kroz raznovrstan program na štandovima i u sajamskim prostorima.

Foto: Beogradski sajam turizma

Želite li da budete u toku ?