17.11.2022.

Gold gondola na Novosadskom sajmu

Zlatiborska Gold gondola se, po prvi put, predstavlja na 53. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu od 17. do 19. novembra. Ovo je jedinstvena prilika da se stanovnicima Novog Sada i okoline najavi predstojeća zimska sezona i svi sadržaji koji ih očekuju duž trase Gold gondole, ukoliko odluče da svoj zimski odmor provedu na Zlatiboru.

JP „Gold gondola Zlatibor“ priredila je nagradnu igru i posebnu atrakciju za posetioce sajma, a to je VR vožnjа, virtuelna simualcija vožnje gondolom, kroz koju će zainteresovani otkriti kakav je doživljaj voziti se najdužom gondolom na svetu.

Takođe kroz razgovor sa predstavnicima Gondole svi zainteresovani imaće priliku da se upoznaju i sa zabavnim sadržajima duž trase gondole kao i pravilima za učešće u nagradnoj igri.

U nagradnoj igri mogu učestvovati svi, a nagrade su vikend za dve osobe na Zlatiboru, spa u hotelu Olimp, kao i ručak za dve osobe u restoranu L’Equipe.

Akcenat ovogodišnjeg Sajma turizma je na receptivnom turizmu regiona sa ciljem regionalnog predstavljanja ponude udaljenim tržištima i privlačenja stranih turista.

Želite li da budete u toku ?