10.01.2024.

Gold gondola je više od vožnje

Kada smo napravili prve korake u realizaciji višedecenijskog zlatiborskog sna ostvarenje je delovalo daleko, ali pokazali smo veru.

Kada smo počeli da gradimo Gold gondolu svaki metar zahtevao je istrajnost i tada smo pokazali snagu zajedništva. Kada je je gondola prevezla prve putnike pokazali zahvalnost svima koji su nas podržali na putu izazova. Kada su stigle prve pohvale za velike uspehe pogledali smo u najmlađe generacije i ostavili im najvredniji poklon - viziju budućnosti.

Posle tri godine rada, od 11. januara 2021. godine, zlatiborska gondola više nije samo najveća turistička atrakcija već merilo savremenog turizma. Od centra Zlatibora do vrha Tornik svakog dana ucrtavamo nove oblike zabave u prirodi skrojene po meri modernog turiste. Na toj trasi dugoj devet kilometara stvaraju se najlepše uspomene sa dragim ljudima i ta emocija je ključ našeg uspeha.

Na putu ka ostvarenju velikih ciljeva potrebno je svakog dana podsećati sebe na male dnevne pobede koje nas približavaju ostvarenju sna. Za ove tri godine ponosni smo najviše na tri stvari: prevezli smo skoro 800 000 putnika, podržali smo lokalno preduzetništvo kroz naše usluge i postali inspiracija turističkim centrima u regionu. Svesni ovoga, inspirisani smo da u ovoj godini dostignemo brojku od milion zadovoljnih putnika koji će poneti nezaboravne uspomene sa Zlatibora.

U znak zahvalnosti i obeležavanja ovog dana prva tri putnika Gold gondole će 11. januara imati bespaltnu vožnju i piće u Gondola baru.

Želite li da budete u toku ?