01.12.2023.

Dodatni ugođaj na poslednjoj stanici Gold gondole

Materijali, forma i estetika svih sadržaja na trasi gondole su inspirisani autentičnošću Zlatibora, a Gold gondola kao društveno odgovorno javno preduzeće sledi viziiju očuvanja životne sredine i promocije prirodnih lepota zbog kojih turisti dolaze na ovu planinu. U tom duhu poslednja stanica gondole dobija sve više sadržaja koji ulepšavaju boravak posetilaca na najvišem vrhu Zlatibora – Torniku.

Na pragu zimske sezone postavljen je novi kafić koji gostima nudi mogućnost da uživaju u najlepšem pogledu dok konzumiraju tople napitke. Ovaj ugostiteljski objekat osmišljen je tako da svojim dizajnom i strukturom bude sastavni deo prirode, a staklene površine pružaju osećaj jedinstva sa planinskim ambijentom. Posetioci naročito ističu atraktivnost terase na krovu kafića koja ima i funkciju vidikovca. Uskoro će biti dodata i suvenirnica sa znatno raznovrsnijim asortimanom proizvoda i osveženim izgledom brenda Gold gondole.

Dodatni sadržaji na krajnjoj stanici su deo novog koncepta uređenja ovog dela trase koji će biti predstavljen na prezentaciji 5. decembra u hotelu „Tornik“. Projektom je predviđeno da prostor dobije moderan izgled, ali koji je u isto vreme zasnovan na tradicionalnim i ukorenjenim vrednostima zlatiborskog kraja. Ideja je da posetioci gondole dobiju ambijent po savremenim standardima planinskog turizma, a mesto za predah od vožnje uz ukusne napitke je sastavni deo takve vrste ponude. Pored kafića nalazi se i igralište za decu što je dodatno olakšanje za roditelje koji mogu da se opuste tokom boravka na Torniku.

Želite li da budete u toku ?