05.01.2023.

Branč u vazduhu - suvenir pun ukusa na gondoli

Gold gondola pripremila je za sve posetioce Zlatibora, gastronomsku atrakciju, jedinstven, jestiv suvenir, branč, koji će svojim sastavom i izgledom zaintrigirati i najveće sladokusce istančanog ukusa.

Danas je, tokom jutarnje vožnje, poslužen prvi branč u vazduhu na zlatiborskoj Gold gondoli. Putnici su, vozeći se najdužom gondolom na svetu, uživali u jedinstvenom pogledu na planinske pejzaže i zlatiborskim tradicionalnim specijalitetima, kao što su pršuta, slanina, čvarci, ajvar i domaća pita, a na raspolaganju su im bili i domaći sokovi, rakija i voda.

Ovaj gastronomski biser sastoji se isključivo od proizvoda napravljenih na Zlatiboru, jednoj od naših najposećenijh planina.

Gondolin branč sadrži autentične sastojke koje prave lokalni proizvođači. Planinski vazduh i zdrava ishrana životinja kao i odabir voća i povrća sa Zlatibora za preradu, garancija su kvaliteta ovog obroka.

"Veoma interesantno iskustvo koje vredi svakog dinara. Hrana veoma ukusna, lepa dekoracija i prijatan ambijent. Definitivno nešto nesvakidašnje u našoj zemlji," zadovoljno su prokomentarisali putnici gondole koji su premijerno uživali u branču u vazduhu.

Cilj nove usluge Gold gondole je promocija lokalnog preduzetništva kroz koje se šalje poruka održivosti, unapređenja lokalne zajednice i čuvanja kulture i tradicije zlatiborskog kraja.

 

Želite li da budete u toku ?