Zlatibor Latino Dance Experience počinje sutra

09.12.2022. 08:00 - 11.12.2022. 20:00

Ove godine, u terminu od 9. do 11. decembra, na Zlatiboru se održava Drugi plesni festival pod nazivom „Zlatibor Latino Dance Experience“, u trajanju od 3 dana, koji okuplja oko 100 plesača iz cele Srbije i BiH. Festival je posvećen svim ljubiteljima latino plesova, različitog nivoa znanja, koji se plesom bave rekreativno. U pitanju su sve popularnijii plesovi salsa, bachata i kizomba.

Tokom festivala oko 50 učesnika će pohađati šest plesnih radionica na kojima će od instuktora učiti nove tehnike i plesne figure, dok će sa ostalim učesnicima uživati u plesnim večerima organizovanim tokom celog vikenda. Radionice salse će voditi instruktori salse iz plesne škole Urban core iz Smedereva a radionice bachate i kizombe instruktori plesne škole Baila Conmigo iz Vršca.

Festival su podržali Turistička organizacija Zlatibor i Kulturni centar Zlatibor u kom će se i održavati pomenute radionice. Prijatelji festivala od prvog plesnog vikenda su kafe Akter i vila Romantika, a od ove godine i Vila Dabić koji će ugostiti sve učesnike festivala koji dolaze na festival s namerom da uživaju u latino ritmovima u zimsko planinskoj atmosferi Zlatibora.

Želja organizatora je da festival raste iz godine u godinu, da okuplja sve veći broj zaljubljenika u ples i pri tom afirmiše Zlatibor kao novu plesnu destinaciju.

Prijave su putem telefona milkicam9@gmail.com

Želite li da budete u toku ?