Zlatibor kup od 28. aprila do 2. maja

28.04.2023. 05:00 - 02.05.2023. 13:00

Zlatibor će po drugi put biti domaćin međunarodnog fudbalskog turnira za decu „Zlatibor kup“ koji će se održati od 28. aprila do 2. maja. Očekuje se učešće preko hiljadu dece od 2009. do 2016. godišta iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Rumunije i Severne Makedonije.

Pored takmičarskog dela na stadionu “Švajcarija”, najveći akcenat biće stavljen na druženje i upoznavanje Zlatibora uz mnogo aktivnosti za decu.

Ovaj sportski spektakl počeće 28. aprila kada će svečano otvaranje biti upotpunjeno defileom mladih sportista i koncertom na Kraljevom trgu.

Tokom trajanja turnira, učesnici će osim u sportu, moći da uživaju i u brojnim drugim sadržajima, koje su organizatori pripremili za njih. Deo izuzetno bogatog zabavno- edukativnog sadržaja čine vožnja najdužom na svetu panoramskog Gold Gondolom, poseta Dino Parku i projekcija filmova u Kulturnom centru na Zlatiboru. Važno je napomenuti da su svi ovi sadržaji potpuno besplatni za učesnike “Zlatibor Kupa.” Poslednji dan turnira je 2. maj kada će se održati finalni susreti i proglasiti pobednici.

Želite li da budete u toku ?