Najava Kulturnog leta

06.07.2022. 06:00 - 31.07.2022. 06:00

Letnja turistička sezona zvanično je otvorena krajem juna izložbom „Od lakomice do gondole“ u organizaciji JP „Gold gondola“ i TO Zlatibor. Tada su posetiocima i gostima ove planine promovisane sve atraktivne lokacije , destinacije kao i dešavanja koja ih očekuju u periodu jul-avgust.

TO Zlatibor je u proteklom periodu obišla preko 25 gradova u Srbiji promovišući jednu od najposećenijih planinskih turističkih destinacija u zemlji. Pored gondole za koju interesovanje ne prestaje uz sve zanimljive sadržaje koje nudi, turisti su zainteresovani i za lokalitete kao što su Stopića pećina, Gostilje sa svojim vodopadom, Muzej „Staro selo“ u Sirogojnu, Semegnjevo, i druge. Ponuda postaje sve bogatija sa Kulturnim letom koje kreće punom parom od 15. jula.

Od početka rada multimedijalne fontane – omiljeno mesto turista postaje i Kraljev trg. 

Svake večeri od 21 sat oni koji se zateknu na Kraljevom trgu moći će da vide mali spektakl kod fontane gde će biti prezentovane zanimljive projekcije praćene odgovarajućim audio sadržajima uz igru svetlosti i boja, na maštovit i originalan način.

U Kulturnom centru posetioci Zlatibora će i ovog leta imati prilike da pogledaju predstave poput kabarea Nebojše Milovanoviće i Nebojše Dugalića, dok redovan bioskopski repertoar mogu pratiti od 7.jula.

Želite li da budete u toku ?