Inovacije u turizmu- dvodnevna konferencija na Zlatiboru

27.01.2023. 13:00 - 28.01.2023. 10:00

Konferencija „Inovacije u turizmu“ koju organizuje Inovacioni biznis centar Zlatibor u saradanji sa Opštinom Čajetina Turističkom organizacijom Zlatibor održaće se 27. i 28. januara.

Dvodnevno okupljanje predstavnika iz oblasti turizma, lokalnih turističkih agencija, turističke privrede, marketinga, ugostiteljstva skoncentrisaće se na inovacije u oblasti ponude, objekata i načina usluživanja.Uvod u konferenciju biće prezentacija postavke sa odabranim inovatnim projektima u Evropi koja će biti upriličena u prostorijama IBC Zlatibor.

Temaska celina koje se tiče inovacija ponude baviće se upravljanjem destinacijama čime se ističe neophodnost strategijskog pristupa turističkoj ponudi sa težištem na planiranje, integrisanu ponudu i osvrtom na potencijal u razvoju, kulturni turizam, seoski, eko turizam i glamping samo su deo široke oblasti koja se tiče novih destinacija, a govoriće se i o inovacijama u oblasti gastronomije .

Konferencija će posebnu pažnju posvetiti i obučavanju kadrova i pristupima upravljanja ljudskim resursima u cilju održavanja inovativne ponude.

Predstavljanje primera dobre prakse i uspešnih projekata u razvoju pružiće mogućnost za interaktivnu razmenu zaključaka, mišljenja i ideja.

Pozivamo sve zainteresovane da zauzmu učešće na konferenciji i prijava je besplatna, a broj mesta je ograničen, prijave se vrše putem linka

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe05MzNyc9L_mW3mpaeGPUF_b6c9s8HS3ji_CxRgbpw87TPMQ/viewform

Pitanja i detaljnije informacije moguće je dobiti i u prostorijama IBC Zlatibor , takođe i putem imejla.


Želite li da budete u toku ?