Smeštaj

Hotel Zlatibor Mountain Resort & Spa

Smešten u samom centru Zlatibora, novootvoreni hotel sa 5* Zlatibor Mountain Resort & Spa oslikava magičan spoj tradicije i moderno dizajniranog prostora. Pored idealne lokacije, dodatnu lepotu uživanja pruža ogromna mogućnost izbora od 260 savremeno opremljenih hotelskih soba i apartmana. Različiti tipovi smeštajnih jedinica nude različit doživljaj odmora, a svaku od njih odlikuje rustičan, planinski stil, upotpunjen dozom luksuza i elegancije.

Najveći i najsavremeniji spa centar u regionu je poseban dragulj ovog kompleksa i prostire se na više od 4.000 m2. Ovaj prostor oplemenjuje voda bogata magnezijumom, kalijumom, kalcijumom i ostalim mineralima koji pozitivno deluju na zdravlje. U kombinaciji sa idealnom količinom gvožđa, ova voda nudi svojevrstan lek, koji blagotvorno utiče na tegobe nastale usled savremenog načina života i rada. Pored tri bazena, gostima je na raspolaganju i VIP spa, zaseban spa apartman, kao i raskošna spa zona koja pruža izuzetan osećaj relaksacije i uživanja. Bio sauna, finska i infra sauna, parno kupatilo, slana soba, tuševi doživljaja, masaže, različiti tretmani i prostrana i profesionalno opremljena teretana samo su neki od sadržaja namenjenih potpunoj revitalizaciji tela i duha.

Kada je gastronomija u pitanju, Zlatibor Mountain Resort & Spa pruža jedinstven spoj tradicionalnog i modernog doživljaja kuhinje kroz dobro poznati novosadski restoran Kalem by Zak. Gosti hotela takođe mogu da uživaju u pansionskom restoranu Ruj koji karakteriše besprekorna usluga, ljubazno osoblje, autentičan ambijent i pogled na sam centar Zlatibora. Poseban kutak hotela posvećen je izrazitim hedonistima. Jedinstven i sofisticiran Cigar Lounge namenjen je ljubiteljima kvalitetnih cigara i dobrog pića, dok je Wine Department omiljeno mesto zaljubljenika u vino.

Zlatibor Mountain Resort & Spa takođe poseduje i kongresni centar koji gostima nudi prostor, opremu i podršku za sve poslovne događaje. Posebno mesto u hotelu rezervisano je za najmlađe. Za ispunjenje svih njihovih želja zadužena je zabavna i sadržajna dečija igraonica koja se prostire na oko 400 m2. Pored igraonice, gosti imaju priliku da se razonode u kuglani ili bilijar sali.

Bezbrižan odmor nemoguće je zamisliti bez sigurnog mesta za parkiranje. U sklopu hotela nalazi se garaža koja nudi 200 parking mesta za sve goste i obezbeđuje bezbedan i prostran parking u samom centru Zlatibora.

Hotel Buket

Hotel Buket, kategorisan sa četiri zvezdice, poseduje 55 apartmana i 28 soba za smeštaj, kao i niz drugih neophodnih pratećih sadržaja. Moderno uređen i opremljen, savršeno odgovara zahtevima savremenog gosta, a pogodan je za udoban boravak svih generacija. Sadržaji ovog hotela zadovoljavaju visoke standarde. Sve njegove sobe imaju pogled na borovu šumu, kakav i priliči zlatiborskom ambijentu.

Velnes centar se prostire na 800 kvadrata i obezbeđuje potpuno uživanje i relaksaciju: sa dva bazena od kojih je jedan plivački (23 sa osam metara), drugi nepravilnog oblika sa slanom vodom, prostranim đakuzijem koji mogu koristiti 12 osoba, finskom i bio saunom, slanom sobom, parnim kupatilom, sobama za masažu, četiri tepidarijuma, vodenim krevetom za masažu i drugim pogodnostima, predstavlja svojevrsnu oazu istinskog hedonizma. 

Hotelski restoran ima 150 mesta, a tu su i lobi bar, dečja igraonica. Kongresna sala zahvata 140 kvadrata i ima 80 sedećih mesta. Ovde su za uživanje kao stvorene dve otvorene terase – jedna u okviru restorana, druga u kongresnom delu. Hotel Buket je opremljen i savremenom teretanom na prostoru od 45 kvadrata, sa modernim spravama potrebnim za sportske pripreme vrhunskih ekipa. Hotel se prostire na placu površine 36 ari i ima veliko dvorište koje gostu nudi intimu i mir.

Lokacija i okruženje hotela, pravi su miomirisi ovog jedinstvenog buketa. Nalazi se u najmirnijem delu Zlatibora, ušuškan borovom šumom i tišinom koja odmara, a sasvim blizu turističkom središtu planine. Od Kraljevog trga je na svega nekoliko stotina metara.

Vip Casa Club Zlatibor

U samom centru Zlatibora, u neposrednoj blizini svih turističkih sadržaja, započinje priča Vip Casa Club-a Zlatibor, vođena idejom drugačijeg Zlatibora i jedinstvenog doživljaja za sve generacije i sva čula. Kompleks Vip Casa je potpuno novi koncept luksuznih apartmana, raspoređenih u pet moderno opremljenih vila – Pahulja, Jela, Vina, Iskra i Harizma, sa vrhunskom uslugom i bogatim pratećim sadržajem, objedinjenim pod krovom Vip Casa Club-a Zlatibor.

Važno je da tokom odmora ne prekidate svoje zdrave navike. Vip Casa Club Zlatibor raspolaže zatvorenim plivačkim bazenom dužine 20 metara, sa dva đakuzija, pratećim spa programom i barom sa osvežavajućim, bezalkoholnim napicima. Idealna temperatura vode od 29 stepeni i ograničen broj mesta, čine njihov spa centar omiljenim mestom okupljanja za sportiste i rekreativce.

Uspostavite ravnotežu između uma i tela kroz neki od njihovog programa aromaterapije, relaksacije, sportske masaže ili posvetite vreme sebi kroz programe u parnom kupatilu i sauni. Prepustite se osećaju pravog zadovoljstva u prirodnoj atmosferi, uz tim pravih profesionalaca i najbolje preparate.

Casa de Vinos je prava oaza zadovoljstva za ljubitelje dobrog vina i ukusnih zalogaja. U autentičnom ambijentu vinarije-restorana, očekuje vas najveći izbor vina domaćih i stranih proizvođača, gastronomski specijaliteti koje pripremaju dokazani majstori kulinarskog zanata, i mnoga iznenađenja u okviru Vinskog festivala FIESTE, jedinstvenog događaja, koji traje tokom cele godine.

Vip Casa Club Zlatibor u svom sastavu ima i sale pogodne za organizaciju različitih tipova poslovnih sastanaka i seminara, kao i za promocije ili teambuilding-e. Sale su opremljene najsavremenijom tehnologijom i svim neophodnim komponentama.

Pozivamo vas da posetite Vip Casa Club Zlatibor i uveritite se sami u kvalitet usluge.


 

Celokupnu ponudu možete videti na sajtu hotela: https://vipcasaclubzlatibor.rs/

All Seasons Residence

All Seasons Residence je apartmanski kompleks koji se sastoji od 5 moderno opremljenih vila sa hotelskom uslugom, Živa, Sunčica, Hajdučica, Vukota i Bela, pogodnih za boravak svih onih koji žele odmor ispunjen pravim uživanjem.

Ako ste naš gost, Vi ste u najprijatnijem i najbolje pozicioniranom kompleksu apartmana sa najljubaznijim osobljem. Kompleks je okružen borovom šumom i udaljen je samo 300 metara od Kraljevog Trga, odnosno 5-6 minuta lagane šetnje. Poseduje privatan prilaz i privatan parking. Apartmani su prilagođeni za boravak 1 – 6 osoba. U prijatnom ambijentu našeg Restorana i bara možete uživati u jutarnjoj kafi, kao i u večernjoj čaši vina. Našim najmlađim gostima na raspolaganju je čarobna unutrašnja igraonica koja se nalazi u sklopu Restorana i bara, kao i spoljna igraonica koja se nalazi u sklopu terase Restorana. 

 

Celokupnu ponudu možete videti na sajtu hotela: https://aparthotelzlatibor.com/

Turističko-rekreativni kompleks Zlatibor

Turističko-rekreativni kompleks se nalazi pored Kraljevih konaka, nudi 14.300 kvadrata smeštajnog, sportskog, ugostiteljskog i zabavnog sadržaja. Ovaj multifunkcionalni objekat je jedinstven na Zlatiboru, pre svega zbog savremene sportske dvorane i obezbeđenog parkinga za automobile i autobuse.

Naši gosti su turisti koji dolaze na porodični odmor, sportske ekipe, učesnici kongresa, team building projekata, đaci i polaznici letnjih i zimskih kampova.

TRK Zlatibor se nalazi na 1.000 metara nadomorske visine, u uslovima čistog vazduha i čuvene ruže vetrova. Ovde se sreću mediteranska i kontinentalna klima, pa se Zlatibor hvali sa preko 200 sunčanih dana godišnje.

Smeštaj zadovoljava najviše standarde. Raspolažemo raznovrsnim smeštajnim kapacitetima: jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne sobe, studia, apartmani i ekskluzivni rezidencijalni apartman.

 

Celokupnu ponudu možete videti na sajtu: https://trkzlatibor.rs/

Hotel "Olimp"

Hotel Olimp se nalazi na samom ulazu u Zlatibor i istinski predstavlja pravu kapiju poznatog turističkog mesta. Nalazi se 230 km od Beograda, pored magistralnog puta Beograd-Podgorica-Jadran. Zahavljujući predivnoj lokaciji i renomeu mesta kome pripada, hotel svojim gostima nudi prirodni ambijent, jedinstveni doživljaj, gostoprimstvo, komfor i udobnost.

Hotel za svaki dan u godini, prava oaza mira i opuštanja. Vaš drugi dom!

Konačište Turističke organizacije Zlatibora

Okružen borovom šumom nalazi se u samom centru Zlatibora u sklopu Turstičke organizacije Zlatibora. Pored dobro opremljenih smeštajnih kapaciteta konačište raspolaže i salom za poslovne sastanke, kao i restoranom…

Više informacija na internet prezentaciji Turističke organizacije Zlatibor