Sajam turizma 2024.

Devet kilometara najmodernije vazdušne trase zlatiborske gondole povezuje centar Zlatibora sa ski centrom Tornik, preko Ribničkog jezera na kojem se nalazi međustanica. Gondola trenutno ima kapacitet 800 putnika po satu u 72 zasebne kabine sa po 10 mesta. Maksimalan kapacitet gondole je 90 kabina i 1000 putnika/h. Vožnja Gondolom pružiće impresivnih 25 minuta sa neverovatnim pogledom na živopisne pejzaže Zlatibora.

„Antistres leto na gondola“ i „Beg na sneg“ su samo neki od atraktivnih zabavnih programa svake sezone na Gold gondoli koja je postala sinonim inovativnog koncepta boravka u prirodi. Besplatne aktivnosti na međustanici i na vrhu Tornika pružile su posetiocima mogućnost da se prepuste uživanju u prirodi na jedinstven način, a istovremeno su dodatno obogatile turističku ponudu Zlatibora.

Atraktivne usluge „Branč u vazduhu“ i „Romantično putovanje“ nude nezaboravno iskustvo finih obroka u vazduhu sa pogledom na božanstvene planinske pejzaže - jedinstvena iskustva koja ostaju urezana u sećanju posetilaca vodeći ih na putovanje ka novim dimenzijama doživljaja na planini.